Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op (UEF)

Opinnoissa perehdyt mm. ravitsemuksen perusteisiin, ruokavalioiden merkitykseen sairauksien hoidossa, ravitsemus- ja terveystietoa tuottaviin medioihin sekä ravintofysiologiaan. Ravitsemustieteen opiskelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden täydentää ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta työelämässä ja sopii esim. opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, liikunnan ja urheilun parissa toimiville, ruokapalvelualalla ja elintarvike-teollisuudessa toimiville sekä kaikille ravitsemuksesta, terveydestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Opinnot koostuvat kuudesta opintojaksosta

  • Ravitsemustieteen perusteet 4 op, lähiopetus 5.–6.10. ja 19.–20.10., pe klo 17–20 ja la klo 9–14 ja harjoituspäivä la 10.11. klo 9–15 + tentti
  • Elintarvikkeet ruokavaliossa 5 op, verkko-opetus syksyllä -18
  • Ravitsemus ja liikunta 4 op, verkko-opetus syksyllä/keväällä oman valinnan mukaan
  • Ravitsemus ja ruokavaliot 5 op, lähiopetus la 9.3. klo 10.00–14.15 ja la 27.4. klo 9–16
  • Ravintofysiologia 4 op, verkko-opetus keväällä -19
  • Ravitsemus- ja terveystietoa sosiaalisessa mediassa 3 op, verkko-opetus keväällä -19 tai syksyllä -19

Opintomaksu 445 € (sis. Itä-Suomen Avoimen yliopiston rekisteröintimaksun). Opinto-oikeusaika perusopintokokonaisuuksissa kolme lukukautta.

Opinnoista on mahdollista suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja!

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

  • 01.08.2018