Suomalaisen ruokaturvallisuuden luottamustarina -luentosarja
Luennot järjestetään torstai-iltaisin kello 17.00–19.00
Luentosarjan puheenjohtajina toimivat Ari-Matti Auvinen ja Juha Rautjärvi, Societal Security Solutions Oy.
Torstai 31.10. klo 17.00–19.00
Suomessa salmonelloosit korreloi charterlentojen kanssa - Mistä suomalainen ruokaturvallisuus oikein rakentuu?
Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä-Tirkkonen, Ruralia-instituutti
Torstai 14.11. klo 17.00–19.00
Ruokaväärennösten monet maut:
Lyijyä mausteissa, huonolaatuista öljyä, väärennettyjä etikettejä ja huijattua luomua
Kuluttajaekonomisti Mari Koistinen
Kommenttipuheenvuoro: Luomuväärennökset kiinni analytiikan avulla
Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä-Tirkkonen, Ruralia-instituutti
Torstai 28.11. klo 17.00–19.00
Elintarviketurvallisuuden varmistaminen raaka-ainehankinnassa
Materiaalipäällikkö Tomi Helin, Valio Oy
Kommenttipuheenvuoro: Esimerkkejä teknologisista ruokaturvallisuuden valvontamenetelmistä
Tutkimusjohtaja Teija Rautiainen, XAMK
Torstai 12.12. klo 17.00–19.00
Ruuan jäljitettävyys analytiikan keinoin
Kemian yksikön johtaja Annikki Welling, Ruokavirasto
Kommenttipuheenvuoro: Center for Wildfood Safety-hankkeen IT-sovelluksen esittely
Senior partner Ari-Matti Auvinen, Societal Security Solutions Oy
Hinta: Osallistumismaksu 8 €/kerta maksetaan käteisellä ennen luennon alkua
Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista.
Paikka: Mikkelin kesäyliopisto, auditorio, Lönnrotinkatu 5, Unica, 50100 Mikkeli.