Ilmoittautuminen koulutuksiin


Koulutuksiin ilmoittaudutaan joko puhelimitse tai kirjallisesti Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli, puh. 015 210 300 tai alla olevalla ilmoittautumislomakkeella valitsemalla valikosta oikea koulutus. 

Ilmoittautumisaika päättyy yleensä 10 päivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. 
 

Kurssimaksu

Kurssimaksu on mainittu koulutusohjelmassa kunkin kurssin kohdalla. Maksu laskutetaan ennen koulutuksen alkua. Avoimen yliopiston opinnot laskutetaan erissä opintojen edetessä. Mikkelin kesäyliopisto pidättää oikeuden kurssimaksun muutoksiin.

Peruutusehdot

Ammatillisissa täydennyskoulutuksissa ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 10 päivää ennen koulutusta tai jos koulutukselle on ilmoitettu viimeinen ilmoittautumispäivä, voit perua osallistumisesi ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 10 päivää ennen kurssin alkamista tai ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, perimme 50 % kurssimaksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.

Avoimen yliopiston peruutuskäytännöt: ks. tietoa opiskelijoille. 

ILMOITTAUTUMINEN

Vahvistuskirje lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä
Ilmoita laskutusosoite, johon kurssimaksusi lähetetään
Tähän voit ilmoittaa esim. verkkolaskutusosoitteet, erityisruokavaliot ym. huomioitavaa
Syöttömuoto: PPKKVV, esim. 050675

  
  

Mihin koulutukseen?