Kieltenopetuksen ideapäivä!

Valitettavasti kurssi on jo täynnä

Opetus ja kasvatus

08.09.2018 10:00 - 15:30

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Kaipaatko ideoita uuden oppimateriaalin käyttämiseen kieltenopetuksessa tai varhennettuun kieltenopetukseen? Koulutuksessa saat vinkkejä toiminnallisiin oppitunteihin, ideoita oppikirjattomaan kieltenopetukseen ja oppimateriaalin laadintaan kierrätyshengessä.

Koulutus sopii kaikille kieltä opettaville opettajille riippumatta opetettavasta kielestä; luokanopettajille ja kieltenopettajille alakoulusta toiselle asteelle.

Tässä päivässä ideoidaan kieltenopetukseen uutta oppimateriaalia ja saadaan vinkkejä innostaviin oppitunteihin!

Koulutuspäivän aikana saat:

  • vinkkejä toiminnallisiin oppitunteihin
  • ideoita oppikirjattomaan kieltenopetukseen
  • kokeilla kieltenopetuksen pelejä ja niiden laatimista
  • ideoita luetun ja kuullun ymmärtämiseen ja sanaston harjoitteluun
  • harjoitella materiaalin laatimista tietokoneen avulla
  • laatia oppimateriaalia kierrätyshengessä
  • jakaa vinkkejä muiden opettajien kanssa.


Tulevaa varhennettua kieltenopetustakaan ei ole tässä päivässä unohdettu!

Ota päivään mukaan tietokone, kuulokkeet ja muistitikku sekä käyttämäsi oppikirja.

Päivän päätteeksi opettajalla on valmiina konkreettista materiaalia seuraaville oppitunneille ja paljon uusia ideoita myöhemmin toteutettavaksi!

KM Marjo Rantanen ja KM Elisa Haukka.

KM, MBA Marjo Rantanen toimii rehtorina Kartanonrannan koulussa Kirkkonummella ja KM Elisa Haukka puolestaan työskentelee englannin kielen opettajana Salpakankaan koulussa, Hollolassa. Marjo ja Elisa tunnetaan innostavina opettajina, jotka ovat laatineet opetussuunnitelmaan (OPS 2016) pohjautuvaa varhennetun englanninopetuksen oppimateriaalia. Heillä on myös tuore kokemus oppikirjattomasta lukuvuodesta, josta kertynyttä tietoa he haluavat jakaa muille opettajille!

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. HUOM! Koulutukseen otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä! Koulutus on täynnä, jos haluat ilmoittautua varasijalle ota yhteyttä Mikkelin kesäyliopiston toimistoon, puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä täytä kohtaan ”Lisätietoja”, mitä tieto- ja viestintäteknisiä menetelmiä jo käytät omassa työssäsi. Samaan kohtaan voit lisätä toiveesi siitä, mitä haluaisit erityisesti oppia tämän koulutuspäivän aikana!

155 € (sis. kahvin ja materiaalit)

29.08.2018 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 29.8.2018 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.