Kirjallisuuspäivä – Mistä on 2018 kaunokirjallisuuden Finlandia-voittaja ja -ehdokkaat tehty?

Kulttuuri ja hyvinvointi

03.12.2018 12:00 - 16:00

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Kiinnostaako Finlandiavoittaja? Koulutuksessa analysoidaan Finlandiaehdokkaita ja voittajakirjan ominaisuuksia sekä pohditaan palkinnon merkitystä Suomen kirjallisuuden kannalta.

Kaikki kirjallisuudesta kiinnostuneet. Kirjastojen henkilöstö, perusasteen, lukion ja toisen asteen äidinkielen ja kirjallisuuden opettajat, opiskelijat sekä kaikki kirjallisuuden harrastajat.

Kaunokirjallisuuden Finlandia -voittaja ja -ehdokkaat 2018.

Koulutuksessa syvennytään tämänvuotisiin Finlandia-ehdokkaisiin ja keskustellaan voittajakirjan ominaisuuksista. Koulutuksen yhteydessä pohditaan myös kyseisen palkinnon merkitystä Suomen kirjallisuuden kannalta ja seulotaan vuoden 2018 kaunokirjallisuutta.

Kirjallisuuskriitikko, suomen kielen lehtori, FM Jari Olavi Hiltunen.

J. O. Hiltunen on ulkomaisiin ja kotimaisiin kaunokirjoihin perehtynyt kirjallisuuskriitikko. Hän on kirjoittanut artikkeleita ja kirja-arvosteluja 20 vuotta sekä uutuus- että klassikkokirjoista mm. Parnassoon, Suomen Kuvalehteen, Satakunnan Kansaan, Opettaja-lehteen ja Kirjallisuuskritiikin verkkolehteen Kiiltomato.net.

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

70 € sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin ja osallistumistodistuksen. Eläkeläiset 40 €. Lukiolaiset 10 €.

21.11.2018 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 21.11.2018 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko koulutusmaksun.