Menetelmiä vanhustyön johtamisen kehittämiseen

Sosiaali ja terveys

20.02.2019 09:00 - 15:30

keskiviikko 20.2.2019 klo 9.00–15.30

Vanhustyön johtajana ja esimiehenä olet avainasemassa turvaamassa hyvää elämää niille vanhuksille, jotka ovat avun ja tuen tarpeessa!

Vanhusten erilaisuus asettaa vaatimuksia vanhusten hoidolle ja sen kehittämiselle. Vanhustyön johtajana ja esimiehenä olet turvaamassa työntekijöidesi työhyvinvointia ja sitä kautta parempaa vanhuksen elämänlaatua.

Vanhuspalveluyksiköiden johtajat ja esimiehet.

Asiakaslähtöisyys ja sen kehittäminen on yksi vanhustyön keskinen kehittämiskohde. Vanhustyön johtajat ja esimiehet ovat avainasemassa varmistamassa laadukasta ja vanhusten tarpeista lähtevää hoitoa.

Koulutuksessa käsitellään vanhustyön johtamisen kehittämistä ja samalla vanhustyön kehittämistä. Koulutuksessa saat ideoita ja ajatuksia entistä asiakaslähtöisemmistä toimintatavoista vanhustyössä, uusia näkökulmia oman johtamisesi kehittämiseen, osallistavan ja arvostavan johtamisen hyödyntämiseen ja työhyvinvoinnin yhteistoiminnalliseen kehittämiseen.

 • Asiakaslähtöisyys ja palvelujen yhteensovittaminen
 • Hyvän hoidon elementit
 • Vanhustyön johtamisen merkitys hyvän hoidon mahdollistajana
 • Hyvän johtamisen elementit:
  • osallistava ja arvostava johtaminen
  • ikäjohtaminen
  • työhyvinvoinnin yhteistoiminnallinen kehittäminen
  • hyvä työ- ja asiakaskäyttäytyminen

Jenni Kulmala, TtT, Gerontologian ja kansanterveyden dosentti, erikoistutkija THL ja apulaisprofessori Karolinska Institutet, gerontologian yliopettaja, SeAMK

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

185 € sisältää opetuksen, opetusmateriaalin ja kahvin.

06.02.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 6.2.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko koulutusmaksun.