Pitkän matematiikan tehoviikonloppu 23.-24.3.2019

Lukiolaiset

23.03.2019 09:00 - 24.03.2019 15:00

23.-24.3.2019
HUOMIOITHAN lauantain aikataulun muutoksen:

la klo 10.30-16.30 ja su klo 9-15 (yht. 12 t).

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Tavoitteletko parasta mahdollista pitkän matikan arvosanaa yo-kokeissa? Tule preppaamaan ja saamaan viimeisimmät vinkit eri tyyppisistä laskutehtävistä, erikoistapauksista, knopeista, tärpeistä ja virhelähteistä.

Abiturientit, jotka kirjoittavat pitkän matematiikan.

Viimeistelyharjoitus yo-koetta varten. Laskuharjoittelun lisäksi käydään läpi aiempia yo-tehtäviä, joista tutkitaan eri tyyppejä, erikoistapauksia, knoppeja, tärppejä, virhelähteitä. Kerrataan lukion pitkän matematiikan pakollisten kurssien sisältö painottaen tärkeimpiä asioita osallistujien toivomuksien mukaan. Mausteeksi otetaan syventävien kurssien asioita tarpeen mukaan.

Koulutus sisältää opettajajohtoista teoriakertausta, pienryhmätyöskentelyä ja henkilökohtaista ohjausta, kaikkea tätä sopivassa suhteessa, nuorekkaassa hengessä ja toivomusten mukaan eriytettynä. Tarvittaessa työskentely voidaan toteuttaa tasoryhmissä arvosanatavoitteiden mukaan. Periaatteena on ”jokaiselle jotakin” - koulutukseen voit tulla sellaisena kuin olet, olipa tavoitteenasi sitten laudatur tai approbatur.

Valmistautuminen
Ota koulutukseen mukaan kannettava tietokone.

Fil. toht. Marko Kotilainen

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

95 € sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

22.03.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 12.3.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.