Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op (UEF)

Sosiaali ja terveys , Kulttuuri ja hyvinvointi

25.09.2018 16:30 - 31.03.2019 00:00

Syömisellä on tärkeä merkitys hyvinvoinnin osatekijänä, mutta miksi? Opinnoissa pääset syventymään ravitsemuksen ydinkysymyksiin ja perehdyt mm. ruokavalioiden merkitykseen sairauksien hoidossa, ravitsemus- ja terveystietoa tuottaviin medioihin sekä ravintofysiologiaan.

Ravitsemustieteen perusopintojen johdantoluento järjestetään tiistaina 25.9. klo 16.30 alkaen Mikkelin kesäyliopistossa (verkkovälitteinen, reaaliaikainen luento Itä-Suomen avoimen yliopiston Kuopion kampukselta).

Johdantoluennolla opastetaan ravitsemustieteen opintoihin sekä Avoimen yliopiston opiskelukäytäntöihin. Johdantoluennosta tehdään myös luentotallenne, joka löytyy oppimisympäristöstä koko lukukauden ajan.

Lisätietoja löydät klikkaamalla tästä!