Aistipulmat ja lapsen ja nuoren tukeminen -verkkokoulutus

31.03.2023 12:00 - 15:00

Verkkokoulutus (Teams)

Kun arki ei suju, kyse voi olla lapsen tai nuoren aistikäsittelyn ongelmista. Tule mukaan oppimaan lisää aistiyliherkkyydestä ja aistihakuisuudesta. Samalla saat vinkkejä lapsen ja nuoren tukemiseen sekä arjesta selviytymiseen!

Koulutus sopii kaikille kasvattajille, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstölle, lastensuojelun työntekijöille, lasten ja nuorten tuki- ja ohjauspalveluissa työskenteleville, kaikille herkkien ja/tai aistiyliherkkien lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä kaikille aistisäätelystä tietoa tarvitseville ja siitä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana

  • osaat perustietoa aistitiedon säätelyn vaikeuksista ja niiden vaikutuksista lapsen ja nuoren arkeen
  • opit käytännön esimerkkien kautta siitä, miten aistipulmat voivat näkyä lasten ja nuorten toiminnassa eri elämän alueilla
  • perehdyt menetelmiin ja työtapoihin, joilla voit tukea ja huomioida aistipulmaista lasta ja nuorta
  • saat esimerkkien avulla tietoa arjen tukitoimista, pääset ideoimaan oman lapsen/ohjattavan/asiakkaan tarpeisiin sopivia tukitoimia.

KM, erityisopettaja, luokanopettaja, opinto-ohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP-Practitioner Mari Lapinkoski.

Mari Lapinkosken sydän sykkii erilaisten oppijoiden tukemiselle – erityisesti neurokirjon oppijat ja heidän tukemisensa ovat lähellä Marin sydäntä! Tällä hetkellä Mari opettaa virkatyönään tutkintokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (TUVA) peruskoulun suorittaneita. Lisäksi Mari on ahkera täydennyskouluttaja; sivutoimisesti hän kouluttaa opettajia ja kasvattajia neurokirjon oppijoiden pulmista avaten ratkaisukeskeisiä tukitoimia nepsy-lapsen ja -nuoren arkeen. Marin mottona toimii seuraava: Elämä on jatkuvaa pitkää oppimispolkua, joka tekee elämästä mielenkiintoisemman elää. Jos oppiminen loppuu, loppuu myös kehitys!

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

100€

26.03.2023 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 20.3.2023 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.