Valokuvaaminen älylaitteella ja valokuvat talteen älylaitteesta

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

29.05.2023 15:15 - 16:45

Maanantai 15.5. klo 15.15-16.45 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android- tai iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön.  

Koulutuksessa opit muokkaamaan älylaitteella ottamiasi valokuvia sekä tallentamaan ja jakamaan kuvia. Koulutuksessa ladataan Google Play -kaupasta tai App Storesta jokin ilmainen kuvankäsittelyohjelma (esim Snapsheed), jolla voit muokata kuvistasi kuvakoosteita. Opit tallentamaan kuvat pilveen (joko Google Drive tai iCloud)

Kuvaaminen älylaitteella

  • kuvien tallentaminen pilveen
  • kuvien jakaminen
  • kuvankäsittelyohjelman lataaminen Google Play- tai App Store- kaupasta
  • kuvan muokkaaminen

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa älylaitteella kuvaamiseen liittyvistä asoista ja harjoittelet kuvan tallentamista ja käsittelyä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

21.05.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 21.5.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.