Valokuvaaminen älylaitteella ja valokuvat talteen älylaitteesta

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

20.11.2023 15:30 - 17:00

Maanantai 20.11. 2023 klo 15.30-17.00, Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opettelet muokkaamaan älylaitteella ottamiasi valokuvia. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omalla laitteella, joko tablet-tietokoneella tai älypuhelimella.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android- tai iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön.  

Kuvaaminen älylaitteella:

  • kuvien tallentaminen pilveen
  • kuvien jakaminen
  • kuvankäsittelyohjelman lataaminen Google Play- tai App Store-kaupasta
  • kuvan muokkaaminen.

Koulutuksessa opit muokkaamaan älylaitteella ottamiasi valokuvia sekä tallentamaan ja jakamaan kuvia. Koulutuksessa ladataan Google Play -kaupasta tai App Storesta jokin ilmainen kuvankäsittelyohjelma (esim. Snapseed), jolla voit muokata kuvistasi kuvakoosteita. Opit tallentamaan kuvat pilveen (joko Google Drive tai iCloud).

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa älylaitteella kuvaamiseen liittyvistä asoista ja harjoittelet kuvan tallentamista ja käsittelyä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

it-tradenomi Johanna Halinen

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

17.11.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 12.11.2023 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).