Eloisan digipalvelut

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Kielet ja viestintä

13.05.2024 14:00 - 15:30

Maanantai 13.5.2024 klo 14.00-15.30

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa perehdyt Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan tarjoamiin digitaalisiin palveluihin esim. chat, digilääkäri sekä etä- ja turvapalvelut. Tutustut myös valtakunnallisiin Omaolo- ja OmaKanta-palveluihin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoa digipalveluista ja haluavat oppia käyttämään Eloisan digitaalisia palveluita.

Virva Hartonen, tietojärjestelmäasiantuntija, Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Koulutus on maksuton

12.05.2024 mennessä