Eloisan digipalvelut

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Kielet ja viestintä

02.12.2024 14:00 - 15:30

Maanantai 2.12.2024 klo 14.00-15.30

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa perehdyt Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan tarjoamiin digitaalisiin palveluihin esim. chat, digilääkäri sekä etä- ja turvapalvelut. Tutustut myös valtakunnallisiin Omaolo- ja OmaKanta-palveluihin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoa digipalveluista ja haluavat oppia käyttämään Eloisan digitaalisia palveluita.

Virva Hartonen, tietojärjestelmäasiantuntija, Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa

Laura Alhomäki, hanketyöntekijä, Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Huomioithan, että koulutus järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Koulutus on maksuton

24.11.2024 mennessä