Pilvipalvelut osana Android-älylaitteen käyttöä – osa 1: kansiot ja niiden hyödyntäminen

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

16.09.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 16.9.2024 klo 15.30–17.00.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa perehdyt Google-tunnusten käyttöön ja Google Drive -pilvipalveluun. Koulutuksessa opit ottamaan käyttöön Google Drive -pilvipalvelut ja opit luomaan kansioita tiedostoille, tallentamaan erilaiset tiedostot tarkoituksenmukaisesti eri kansioihin.

Koulutuksessa harjoittelet ja teet kokeiluja pilvipalvelun käytöstä omalla älylaitteellasi (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön ja pilvipalveluiden käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. 

  • Google-tunnusten käyttö
  • Google Drive -pilvipalvelut
  • Kansioiden luonti 
  • Tideostojen tallentaminen kansioihin

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Koulutuksessa harjoittelet ja teet kokeiluja pilvipalvelun käytöstä omalla älylaitteellasi (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Huomioithan, että koulutus järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

08.09.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 8.9.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).