Google Meet etätapaamisten välineenä

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

25.11.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 25.11.2024 klo 15.30–17.00.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Google Meet).

Koulutuksessa opit käyttämään Google Meet -verkkoviestintävälinettä kokous- ja palaverikäytössä sekä muussa etäyhteyskäytössä. 

Koulutus toteutetaan Google Meet -kokouksen kautta myös lähiopetuksessa. Jokainen koulutukseen osallistuja toimii koulutuksen ajan Google Meet -ympäristössä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista verkkovälitteisiin kokouksiin, palavereihin tai muihin tapaamisiin joko etäkokouksen järjestäjänä tai osallistujana.

Koulutus soveltuu mm. järjestöissä mukana oleville, harrastusten kautta etätapaamisiin osallistuville ja ihan yksityishenkilöille, jotka haluavat hyödyntää verkkoviestintäväline Google Meetiä vaikkapa kaukana asuvien sukulaisten tai tuttavien tapaamiseen.

 • Google Meet -kokouksen järjestäminen
  • kokouksen luominen myöhempää käyttöä varten ja osallistujien kutsuminen kokoukseen
  • pikakokouksen järjestäminen ja osallistujien lisääminen
  • esitysmateriaalin jakaminen
  • chatin hyödyntäminen
  • puheenvuoron pyytäminen
  • reaktiomerkkien käyttäminen
  • tekstityksen käyttäminen
 • Google Meetin ääni- ja kuva-asetukset
 • Google Meet-tapaamiseen osallistuminen

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta.

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Ota mukaan koulutukseen oma älylaitteesi tai tietokoneesi, sillä teet kaikki harjoitukset  omilla laitteilla (tietokone, tablet-tietokone tai älypuhelin).

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Huomioithan, että koulutus järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

17.11.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 17.11.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).