Microsoft Teams etätapaamisten välineenä

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

28.10.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 28.10.2024 klo 15.30–17.00.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opit käyttämään Teams-verkkoviestintävälinettä kokous- ja palaverikäytössä sekä muussa etäyhteyskäytössä. 

Koulutus toteutetaan Teams-kokouksen kautta myös lähiopetuksessa. Jokainen koulutukseen osallistuja toimii koulutuksen ajan Teams-ympäristössä.

 Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista verkkovälitteisiin kokouksiin, palavereihin tai muihin tapaamisiin joko etäkokouksen järjestäjänä tai osallistujana.

Koulutus soveltuu mm. järjestöissä mukana oleville, harrastusten kautta etätapaamisiin osallistuville ja ihan yksityishenkilöille, jotka haluavat hyödyntää verkkoviestintäväline Teamsia vaikkapa kaukana asuvien sukulaisten tai tuttavien tapaamiseen.

Teams-kokouksen järjestäjällä täytyy olla Microsoft-tili, etätapaamiseen osallistuja ei tarvitse omaa Mikrosoft-tiliä. Koulutukseen voi osallistua ilman Microsoft-tiliä.

 • Teams-kokouksen järjestäminen
  • osallistujien kutsuminen kokoukseen: kokouslinkin luominen ja lähettäminen osallistujille sähköpostilla ja / tai kalenterikutsuna.
  • osallistujien päästäminen kokoukseen
  • toimiminen kokouksen järjestäjänä
  • esitysmateriaalin jakaminen
  • pienryhmätilojen hyödyntäminen kokouksessa
  • chatin hyödyntäminen Teams-kokouksen aikana
  • puheenvuoron pyytäminen kokouksessa
  • reaktiomerkkien käyttäminen kokouksessa
  • kokouksen tallentaminen
 • Teamsin ääni- ja kuva-asetukset

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta.

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Ota mukaan koulutukseen oma älylaitteesi tai tietokoneesi, sillä teet kaikki harjoitukset  omilla laitteilla (tietokone, tablet-tietokone tai älypuhelin).

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Huomioithan, että koulutus järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

20.10.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 20.10.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).