Niskan ja yläraajan kliininen tutkiminen, erotusdiagnostiikka sekä harjoitteiden ohjaus: tule-suoravastaanoton kertauskoulutus

Sosiaali ja terveys

18.08.2022 09:00 - 16:00

torstai 18.8.2022 klo 9–16

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille, jotka ovat suorittaneet fysioterapeutin tule-suoravastaanottokoulutuksen ja, jotka toimivat perusterveydenhuollossa, työterveyshuollossa tai yksityisessä vastaanottotoiminnassa.

Koulutuksessa kerrataan niskan ja yläraajan kliininen tutkiminen, erotusdiagnostiikka sekä keskitytään harjoitteiden ohjaukseen.

  • Red flags, vakavamman patologian poissulkeminen
  • Päänsärky ja huimaus
  • Paikallinen niskakipu ja lapojen välin/rintarangan kiputilat
  • Kaularankaperäiset säteilyoireet yläraajaan ja TOS
  • Hartiarenkaan toimintahäiriöt ja olkapään kipu
  • Kyynärpää; lateraalinen epikondylalgia, kyynärvarren kiputilat
  • Rannekipu, rannenivelten liikerajoitus, peukalon tyvinivelen artroosi

Nina Saarikivi, fysioterapeutti, OMT, INTO Terveys

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutukseen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

295 € sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, todistuksen koulutuksesta ja aamu- ja iltapäiväkahvin.

07.08.2022 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 7.8.2022 jälkeen tai osallistuja ei saavu paikalle, perimme koko koulutusmaksun.