Pelillistävät digitaaliset välineet perusopetuksessa (1.-6. lk) webinaari

29.03.2023 14:00 - 16:00

Verkkokoulutus (Zoom)

Lähde mukaan tutustumaan ja kokeilemaan osallistavia, maksuttomia ja pelillisiä digitaalisia työvälineitä perusopetuksessa!

Koulutus on suunnattu kaikille osallistavien ja pelillisten digitaalisten työvälineiden hyödyntämisestä kiinnostuneille perusopetuksen opettajille ja avustajille. 

Webinaari esittelee osallistavia digitaalisia työvälineitä, joita voi käyttää maksutta sekä niiden hyödyntämistä kasvatuksen ja opetuksen tukena perusopetuksessa. Kahden tunnin mittaisessa webinaarissa saat paljon hyödyllisiä vinkkejä välineiden käytön aloittamiseen, mutta myös edistyneemmille käyttäjille esitellään uusia ominaisuuksia ja uusia tapoja hyödyntää palveluita. Pääset myös kokeilemaan konkreettisesti eri välineiden käyttöä sekä webinaarissa esitellään käytännössä toteutettuja työvälineiden käyttöesimerkkejä. 

Osa esitettävistä työvälineistä toimii ilman kirjautumista ja osaan opettaja luo ilmaiset tunnukset. Mikään esitettävistä palveluista ei vaadi oppilaan kirjautumista palveluun. Palvelut sopivat hyvin tietokilpailuihin, yhdessä kirjoittamiseen ja piirtämiseen sekä pelien avulla oppimiseen.

Alla muutamaa esimerkkejä webinaarissa esiteltävistä digitaalisista ja osallistavista työvälineistä:    

  • www.classroomscreen.com, joka on helppo työväline toiminnallisen tekemisen tueksi, eikä vaadi kirjautumista.
  • https://www.baamboozle.com/ , jolla voit hyödyntää joko valmiita pelejä tai pääsette työstämään omat oppimispelinne koko ryhmän kanssa ilman oppilaslaitteita; tämä vaatii opettajalta kirjautumisen.

Koulutuksen aikana saat tietoa ja vinkkejä osallistavien ja maksuttomien digitaalisten työvälineiden käytöstä ja niiden hyödyntämistä kasvatuksen ja opetuksen tukena. Lisäksi pääset kokeilemaan erilaisten osallistavien ja pelillistävien välineiden käyttöä!

luokanopettaja, tietotekniikan aineenopettaja Jukka Lehtoranta. 

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Lisätietoja: Tiina Roikonen, p. 044 710 4240.

65 €

23.03.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 19.03.2023 saakka. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun