Pilvipalvelut osana Android-älylaitteen käyttöä

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

03.04.2023 15:15 - 16:45

Maanantai 3.4. klo 15.15-16.45, Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön.  

Google-tunnusten käyttö ja pilvipalvelut:

  • Google Drive -pilvipalvelun käyttöönotto
  • tallentaminen pilveen
  • kansioiden tekeminen Google Drive -pilvipalveluun.

Koulutuksessa opit ottamaan käyttöön pilvipalvelun ja opit tallentamaan pilveen (yhteystiedot, kalenteri, kuvat). Perehdyt Google-tunnusten käyttöön. Koulutuksessa perehdyt Google Drive -pilvipalveluun ja opit tekemään Driveen mm. kansioita.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa Google Drive -pilvipalvelun käytöstä ja harjoittelet pilvipalvelun käyttöä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

02.04.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 26.3.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.