Pilvipalvelut osana iOS-älylaitteen käyttöä

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

06.11.2023 15:30 - 17:00

Maanantai 6.11.2023 klo 15.30-17.00 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opetellaan ottamaan käyttöön pilvipalvelut iOS-älylaitteelle. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omalla laittella (iPad tai iPhone).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden (iPhone ja iPad) käyttöön.  

iCloud-pilvipalvelun käyttäminen

  • pilvipalvelun käyttöönottaminen
  • tellentaminen pilveen
  • Aple ID:n käyttö
  • tietoturva
  • App Storen käyttö

Koulutuksessa opit ottamaan käyttöön pilvipalvelu (iCloud) ja opit tallentamaan pilveen mm. yhteystiedot, kalenteri ja kuvat). Perehdyt Apple ID:n käyttöön, tietoturvaan ja App Storen käyttöön. 

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa iCloud-pilvipalvelun käytöstä ja harjoittelet pilvipalvelun käyttöä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (iPhone tai IPad).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

29.10.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 29.10.2023 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).