Ratkaisukeskeiset työtavat lasten ja nuorten kanssa toimiessa – konkreettisesti ja käytännönläheisesti! -verkkokoulutus

Opetus ja kasvatus

14.04.2023 12:00 - 15:00

Verkkokoulutus (Teams)

Kasvattajille voimaannuttavaa ja käytännönläheistä etäkoulutusta ratkaisukeskeisistä työtavoista, joita pääset hyödyntämään toimiessasi lasten ja nuorten kanssa!

Koulutus sopii kaikille kasvattajille, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstölle, lastensuojelun työntekijöille, lasten ja nuorten tuki- ja ohjauspalveluissa työskenteleville sekä kaikille ratkaisukeskeisestä ajattelusta ja ratkaisukeskeisistä työtavoista kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana

  • perehdyt nepsy-lasten ja -nuorten kanssa tehokkaaksi todettuun ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan
  • opit ratkaisukeskeisyyden lähtökohdista
  • ymmärrät, mitä ratkaisukeskeinen ajattelu on ja miksi se on toimiva lähestymistapa lasten ja nuorten kanssa toimiessa
  • opit lähestymään esimerkkitilanteita ratkaisukeskeisesti pienryhmätyöskentelyn ja yhteisen ideoinnin avulla.

Koulutuksen aikana saat myös tietoa lasten ja nuorten kanssa tehokkaiksi havaituista ratkaisukeskeisistä työtavoista ja menetelmistä sekä kuulet esimerkkejä ratkaisukeskeisestä keskustelusta.

KM, erityisopettaja, luokanopettaja, opinto-ohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP-Practitioner Mari Lapinkoski.

Mari Lapinkosken sydän sykkii erilaisten oppijoiden tukemiselle – erityisesti neurokirjon oppijat ja heidän tukemisensa ovat lähellä Marin sydäntä! Tällä hetkellä Mari opettaa virkatyönään tutkintokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (TUVA) peruskoulun suorittaneita. Lisäksi Mari on ahkera täydennyskouluttaja; sivutoimisesti hän kouluttaa opettajia ja kasvattajia neurokirjon oppijoiden pulmista avaten ratkaisukeskeisiä tukitoimia nepsy-lapsen ja -nuoren arkeen. Marin mottona toimii seuraava: Elämä on jatkuvaa pitkää oppimispolkua, joka tekee elämästä mielenkiintoisemman elää. Jos oppiminen loppuu, loppuu myös kehitys!

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu.

100€

10.04.2023 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 3.4.2023 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.