Ryhmänhallinta -verkkokoulutus

25.11.2023 09:00 - 13:00

Lauantai 25.11.2023 kello 9-13.00. 

Zoom

Ryhmänhallinta-verkkokoulutus on 4 tunnin verkkokoulutus (Zoom). Verkkokoulutusta varten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen/älylaitteen, kuulokemikrofonin ja kameran (ei pakollinen). Koulutusta ei tallenneta.

Koulutuksesta saat käytännön työvälineitä, joilla voit kehittää omia ryhmänhallintataitojasi. Koulutuksessa painopiste on ennaltaehkäisevän työotteen kehittämisessä.

Koulutus soveltuu erinomaisesti lasten parissa työskenteleville kasvattajille. Sisällöt käsittelevät varhaiskasvatusta. Koulutus soveltuu myös esimerkiksi perhepäivähoitajille, koulumaailmassa tai lasten harrastusten parissa työskenteleville. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki kasvatuksesta kiinnostuneet.

Koulutuksessa tutustut käytännön keinoihin, joiden avulla kehität omia ryhmänhallintataitojasi. Koulutuksen aikana tutustutaan yhdessä teorian, keskustelun sekä käytännön esimerkkien kautta tapoihin, joiden avulla voidaan tukea lapsiryhmää sosiaalisissa tilanteissa ja itsesäätelyn taidoissa. Koulutuksessa painopiste on ennaltaehkäisevän työotteen kehittämisessä ja haastavien ryhmätilanteiden ennaltaehkäisemisessä. Koulutuksessa opit hallitsemaan ryhmää ja asettamaan rajoja positiivisen lähestymistavan kautta.

Kouluttajana toimii Jenna Venäläinen, kasvatustieteen maisteri ja varhaiskasvatuksen opettaja.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa. Lisätietoja koulutuksesta Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

95 €, sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

08.11.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 8.11.2023 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).