Talouden suunnittelu ja seuranta -verkkokoulutus

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

04.10.2022 09:00 - 16:00

Verkkokoulutus (Zoom)

Oivalla taloudesta – kirkasta talouden suunnittelua ja paranna yrityksesi menestymistä! 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TT Valmennuksen kanssa, joka on erikoistunut yritystalouden valmentamiseen, innostavasti.
 

Koulutus soveltuu toimialasta riippumatta esimies-, päällikkö- ja johtamisrooleissa työskenteleville, joiden vastuualueeseen kuuluu talouden johtaminen ja sen myötä myös päätöksenteko. 

Koulutuksen käytyäsi osaat: 
•    arvioida mitä talouden suunnittelu on parhaimmillaan 
•    liittää talouden suunnittelun yrityksen muuhun suunnitteluun ja toiminnan ohjaamiseen 
•    määritellä talouden suunnittelun merkityksen liiketoiminnassa menestymisen näkökulmasta
•    käyttää hyödyksi koulutuksessa saamiasi käytännön vinkkejä talouden suunnittelussa 
 

Hyvä talouden johtaminen takaa liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin. Talouden suunnittelu ja seuranta ovat tärkeä osa talouden johtamisosaamista. Talouden suunnittelun ja muun toiminnan suunnittelun sekä ohjauksen tulisi yhdistyä laadukkaaksi, hallituksi prosessiksi. Talouden johtamisosaamisen avulla teet valintoja ja päätöksiä organisaatioisi menestyksen takaamiseksi. 

Tämä koulutus on neljäs osa sisäisen laskennan koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoitus on tukea ja vahvistaa esimiestyötä talouden johtamisosaamisen näkökulmasta. 

Koulutuksen sisältö:
o    Talouden suunnittelun tausta
o    Talouden suunnittelu prosessina
o    Toimintasuunnitelma budjetin tukena 
o    Tavoitteet ja seuranta 
o    Miten parannat laatua koko talouden suunnittelu ja seurantaprosessissa? 
 

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja    

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia koulutuksiin osallistujille ja hän haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. 

Timo Toivanen on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 koulutustilaisuudessa räätälöidyissä yritysvalmennuksissa sekä lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja osallistujat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan koulutukseen.
 

285 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

19.09.2022 mennessä

Voit perua ilmoittautumisen maksutta 19.9.2022 mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun.