Tietoturvallista iOS-älylaitteen käyttöä

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

17.04.2023 15:15 - 16:45

Maanantai 17.4.  klo 15.15-16.45 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa. HUOM! Muuttunut ajankohta!

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön.  

Tietoturvauhat ja turvallinen älylaitteen käyttö

  • mobiililaitteen suojaaminen osana tietoturvaa
  • turvallinen salasanan luonti
  • yleisimmät nettihuijaukset
  • älylaitteen siivoaminen turhasta
  • tallennustilan vapauttaminen

Koulutuksessa perehdytään tietoturvauhkiin ja niiltä suojautumiseen sekä mobiililaitteen suojaamiseen osana tietoturvaa. Opitaan luomaan turvallinen salasana. Koulutuksessa saadaan tietoa yleisimmistä nettihuijauksista ja riskien välttämiseltä. Koulutuksessa opit myös, kuinka oma älylaite puhdistetaan turhista ja tilaa vievistä sovelluksista ja kuinka vapautetaan tallennustilaa laitteelle. 

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa tietoturvallisesta iOS-laitteen käytöstä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

10.04.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 10.4.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.