Miten tuen lapsen ja nuoren vanhempia kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa? Koulutus perusopetuksen henkilöstölle

Opetus ja kasvatus

28.11.2024 12:00 - 15:00

Torstai 28.11.2024 kello 12.00–15.00.

Teams

Koulutuksessa perehdyt mentalisaatioperustaiseen vanhemmuuden tukemiseen perusopetuksessa. Päivität tietojasi ja saat toimintamalleja vanhemmuuden ja kasvatustehtävässä toimimisen tukemiseen. 

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa perusopetuksen henkilöstön vuorovaikutusosaamista, jolla vahvistetaan myönteistä vuorovaikutusta perusopetuksen henkilöstön ja huoltajien välillä. Koulutuksesta saat myös näkökulmia lapsen/nuoren koulunkäynnin ja oppimisen tukemiseen.

Koulutus on tarkoitettu perusopetuksen henkilöstölle.         

  • Mitä mentalisaatio on?
  • Mentalisaatioon perustuva työote ja sitä vahvistavien ajattelu- ja työtapojen soveltamista vanhemmuuden tukemisessa
  • Mentallisaatioharjoituksia
  • Perusopetuksen toimintatavat - miten ottaa puheeksi haastavat asiat huoltajien kanssa?
  • Lapsen/nuoren näkökulman ymmärtäminen haastavissa tilanteissa

Marjo Lehtomäki,  KM/tukihenkilötoiminnan koordinaattori, mentalisaatiokouluttaja, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri.

Riina Muotka YTM, AmE,  nuorisotoiminnan päällikkö, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri.

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. 

Ilmoittautuminen 13.11. mennessä ilmoittautumislomakkeella tästä linkistä!

55 € sisältää opetuksenja koulutusmateriaalin. Koulutus on maksuton Etelä-Savon kuntien varhaiskasvatuksen henkilöstölle (O1 Etelä-Savo).

13.11.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 13.11.2024 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).