Varhaiskasvatuksen lakimuutos ja uudistuva varhaiskasvatussuunnitelma -verkkokoulutus

Opetus ja kasvatus , Ilmoittaudu nyt

30.11.2022 12:30 - 15:00

keskiviikko 30.11.2022, klo 12.30–15.00

Verkkokoulutus (teams)

Varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden 2022 muutokset tulivat voimaan elokuussa 2022.

  • Miten lainsäädännön ja perusteiden uudistus vaikuttavat lapsen kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tukeen?

Webinaari on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Koulutuksessa käydään läpi varhaiskasvatuslain muuttumisen myötä uudistettujen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden 2022 keskeisiä sisältöjä liittyen muun muassa käsitemuutoksiin, perusteisiin tulleisiin muihin muutoksiin ja lapsen tuen järjestämiseen sekä toteuttamiseen. Koulutuksessa käsitellään mitä tarkoittaa inklusiivisuus, monialainen yhteistyö ja lapsen tuki varhaiskasvatuksessa. Kurkistamme myös vasuperusteiden olemassa oleviin työn tueksi materiaaleihin.

Opetusneuvokset Kati Costiander ja Kati Kaplin-Sainio, Opetushallitus

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

95 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin. Osallistumistodistuksen saa pyydettäessä.

29.11.2022 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 15.11.2022 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko koulutusmaksun.